Arrangementer

Ud over at det er muligt at tilmelde sig stævne rundt i landet når du er medlem af Esbjerg Archery, så afholdes der følgende arrangementer internt i klubben.

For alle arrangementer gælder det, at de kun kan blive gennemført hvis der er støtte og engagement fra forældrene til ungdomsskytter.

Udendørs klubmesterskab

For at afslutte udendørssæsonen vil der i slutningen af august måned blive afholdt et uforpligtende klubmesterskab. Arrangementet er kun for sjov, og man kan ikke opnå resultater i Ianseo.

Her er hygge og socialt samvær i fokus, og der er mulighed for at de forskellige hold kan mødes på tværs. Vi afslutter dagen af med fælles aftensmad og præmieoverrækkelse.

Julehygge

Sidste træningsuge op til jul bliver der afholdt julehygge arrangement med forskellige skydekonkurrencer og hygge.

Arrangementet er for hele familien, så husk at tag søskende, forældre og andre med til arrangementet. Der vil være mulighed for at alle kan prøve at skyde, dog min. 8 år. Der er slikposer til alle børn og klubben serverer æbleskiver, gløgg, saftevand og kaffe.

Vores voksne bueskytter afholder deres eget julehygge arrangement.


Vinter og sommerskydning

Vinter- og sommerskydning arrangeres af bueskydning Danmark og er en mulighed for at konkurrere med andre skytter på tværs af Danmark i egen alders- og skydeklasse.  

Den stævneansvarlige i klubben indsamler skydesedler for hver runde og indberetter til forbundet.

Læs mere og find resultatlisterne på vinterskydning.dk og sommerskydning.dk